POP-UP Truck van JY

Een goed gevulde kledingkast tovert een glimlach op het gezicht van een kind, draagt bij aan een gerust ouderhart en is een zorg minder voor wie het nodig heeft. Dat doet en is de POP-UP Truck van JY. 

De POP-UP Truck is een winkel op wielen vol met mooie tweedehands én nieuwe kleding. Deze rijdende shop is er voor iedereen met een kleine beurs. De truck is vooral gevuld met kleding, jassen en schoenen in alle kleuren en maten voor zowel jong als oud. Speelgoed, babyspullen en verzorgingsproducten nemen we af en toe ook mee.

In het voor- en najaar rijdt onze truck naar verschillende plaatsen in Overijssel, Drenthe en Flevoland. Word je uitgenodigd, dan mag je voor nop naar hartenlust bij ons shoppen!

 

Shoppen in de POP-UP Truck

Waar & wanneer?

Wil je weten wanneer de truck bij jou in de buurt is?
Check hieronder onze agenda.

Week 13

Vollenhove
Week 14Vollenhove
 Oldemarkt
Week 15Emmeloord
Week 16Genemuiden
Week 17Vledder
Week 19Zwartsluis
Week 20Staphorst
Week 21Meppel
Week 22Meppel
Week 23Steenwijk
Week 24Havelte
Week 25IJsselmuiden
Week 26Marknesse
 Vollenhove

Heb je kleding of andere spullen om in te leveren? Dan kan dat bij onze truck op locatie of bij onze locatie in Vollenhove. Een doos of een tas mag je altijd tijdens kantooruren brengen. Geef ons voor een grote hoeveelheid vooraf een seintje.

Help de POP-UP Truck!

Kleding, spullen of een gift. Alles is welkom. Zo blijft de POP-UP Truck rijden én zorgen we ervoor dat alle bezoekers onze rijdende winkel met een grote glimlach verlaten.

Je maakt ons altijd blij met:

Steun ons met jouw bedrijf

Voor onze POP-UP Truck zijn we altijd op zoek naar partners, bedrijven en ambassadeurs om mee samen te werken. Wil je je met jouw bedrijf inzetten voor een maatschappelijk doel én de gevolgen van armoede verminderen? En dat zo duurzaam en circulair mogelijk? Steun dan de POP-UP Truck. Samen maken we écht het verschil. Kom eens langs of neem contact met ons op. We vertellen je graag wie we zijn en wat we doen. Uiteraard laten we dan ook zien hoe onze rijdende winkel werkt.

Wat we goed kunnen gebruiken:

Stichting JY doet heeft een ANBI-status = belastingvriendelijk schenken

Pop UpTruck Kleding Uitzoeken

Word ook vrijwilliger

Elk seizoen helpen vele vrijwilligers om onze rijdende winkel tip top in orde te maken. Ze sorteren, selecteren en vouwen kleding, vullen de truck en helpen bij de shopmomenten. Wil jij ons ook helpen met de truck of als inzamelpunt van kleding en andere spullen? Neem dan contact met ons op.

Over de POP-UP Truck

Nieuws

De POP-UP truck wordt mede mogelijk gemaakt door